REVIEWS

Voor een flink deel van mijn materiaalsponsoren test ik op reguliere basis nieuw materiaal uit. Prototypes, pre-productiemodellen en volledig uitontwikkelde artikelen: het passeert allemaal de revu. Met de sponsoren communiceer ik over de punten die al goed zijn of beter kunnen om zodoende de producten te verbeteren. Hieronder kunnen jullie dat nu ook allemaal lezen in mijn reviews!


Review Racing Ralph en Racing Ray

Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

 


Review TORQ sportvoeding

Met het rijden van een aantal langere wedstrijden en meerdaagse races in de afgelopen tijd heb ik weer gemerkt wat voor een verschil goed sportvoeding en een goed voedingsplan kan maken. Lees hier hoe ik de voeding van mijn sponsor TORQ gebruik.
 


Review Schwalbe Big One

Schwalbe heeft voor dit strandseizoen van de grond af aan een nieuwe strandband ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een fantastisch nieuw product waar ik inmiddels al even mee heb mogen rijden. Tijd voor een review!


Review Giro Empire VR-90

 Met Giro als materiaalpartner ben ik verzekerd van de beste schoenen op zowel de mountainbike als de weg. Nadat ik bijna een jaar met de Empire VR-90 mountainbikeschoen heb mogen rijden heb ik ze genoeg uren mogen dragen om er een zinnig oordeel over te kunnen vellen. Meer daarover in de review achter de klik!


Review AGU Tesero 2015

Voordat AGU de Tesero als definitief productiemodel uitbracht mocht ik al duurtesten uitvoeren met de helm. Gedurende dit proces zijn er een paar minpunten verbeterd en inmiddels is de Tesero al even te koop. Lees hier mijn review van deze helm!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]