Hoofdsponsoren

Hieronder vind u een overzicht van mijn persoonlijke hoofdsponsoren, deze partners doen allemaal al één of meerdere jaren een grote bijdrage in mijn portefeuille en creëeren voor mij veel extra mogelijkheden om een zo mooi mogelijk internationaal programma te kunnen rijden.

Logistiek uitzendbureau De Flexwinkel is hoofdsponsor van mijn eigen team en driejarenproject. Een slagvaardige firma met een duidelijke en ambitieuze toekomstvisie is zeer belangrijk als grootste steunpilaar in mijn plan en ik ben dan ook blij dat ik deze in de vorm van De Flexwinkel heb mogen vinden.


Een wielset die is afgestemd op de wensen en het rijgedrag van de renner kan een wereld van verschil maken. Met Wheel-Tec als partner ben ik ervan verzekerd dat ik de lichtste, betrouwbaarste en stijfst mogelijke handgespaakte wielsets tot mijn beschikking heb. 


Met de technische ondersteuning van Beukers Bike Centre voor mijn bikes weet ik altijd zeker dat mijn fietsen tiptop in orde zijn. Alleen dan kan ik vol vertrouwen een wedstrijd in duiken!


Met een pakket van ondersteuning op het gebied van reis- en onderhoudskosten is Peter's Autoservice al jaren een belangrijke partner. Zekerheid op het gebied van reizen en transport is zeer belangrijk maar ook erg prijzig. Met de hulp die Peter mij biedt creëert hij voor mij veel ruimte om ook andere investeringen te kunnen blijven doen en daar ben ik hem zeer dankbaar voor!

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]