Sponsoren

Hieronder vind u mijn co-sponsoren die verantwoordelijk zijn voor zaken waar indirect ook grote kostenposten mee gemoeid zijn of kleinere delen van de begroting voor zich nemen.


Als fabrikant en leverancier van sportvoeding is Torq in Nederland nog redelijk jong. In het buitenland is het echter reeds een gevestigde waarde en de filosofie van het bedrijf, met natuurlijke producten de beste mogelijke voeding ontwikkeling, past perfect bij mij. Natuurlijke smaken en de juiste verhoudingen voor snelle energie-afgifte maken dit de best wenselijke voeding!


Schwalbe is voor mij altijd de favoriete bandenkeuze geweest en na veel jaren zijn de producten van dit bedrijf voor mij ook het meest vertrouwd. Nu ik zelf al mijn materiaal uit mocht kiezen waren zij dan ook een logische keuze en ik ben trots dat ik met dit materiaal mag rond rijden.


 

Het werken met vertrouwde partners zoals Matong Sportswear blijft het fijnste, dus toen ik de kans kreeg om bij dit bedrijf mijn kleding te maken greep ik hem direct aan. Mijn oude trainer is eigenaar dus het is best bijzonder om nu aan mijn project samen te werken. Italiaanse kwaliteit en hollandse nuchterheid omschrijft het bedrijf het beste in een zin, mooie kleding zonder poespas dus. 


 Na aanschaf van mijn nieuwe auto in 2014 heeft ook Free D-Sign zich aangesloten als sponsor. Zij hebben ervoor gezorgd dat er een prachtig ontwerp op tafel is gekomen en dat mijn auto prachtig bestickerd is. Zij zorgen er op die manier voor dat ik professioneel voor de dag kan komen en kunnen dat ook voor u als particulier of ondernemer doen.

Free D-Sign verzorgt niet alleen zichtreclame op auto's maar ook al uw sport- en bedrijfskleding, huisstijlen, inrichting en andere visuele uitingen vallen binnen het pakket van activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de site of de facebook pagina om te zien wat dit bedrijf allemaal in huis heeft. Ik ben er in ieder geval ontzettend trots op dat een sterke lokaal bedrijf als deze zijn naam aan de mijne wil verbinden.EenSiteVoorUwBedrijf.nl is gespecialiseerd in het maken van websites voor bedrijven. Door middel van templates (ook gebruikt voor mijn site) kunnen ze binnen 48 uur een hele mooie site opleveren die makkelijk te onderhouden is. Ik hoef niet te rommelen met programmacode maar kan heel makkelijk in een, door hun zelf ontwikkelde, achterliggende applicatie mijn teksten schrijven en plaatjes toevoegen die vervolgens automatisch worden opgemaakt. Een website beheren wordt zo voor iedereen toegankelijk! Dit jaar sponsoren ze mijn auto en daar ben ik uiteraard ontzettend dankbaar voor.

Geïnteresseerd in een eigen website? Neem hier eens een kijkje!: www.eensitevooruwbedrijf.nl


Arie Bleeker Verzekeringen ondersteunt mij door mijn verzekering voor mijn auto te vergoeden. Bovendien zijn ze mijn one-stop-shop voor advies over verzekeringen of financiële vraagstukken, een hele mooie regionale partner om binnen de groep sponsoren te hebben. Neem eens contact op en laat je ontzorgen terwijl je geld bespaart!


Intal houdt er een bijzonder sponsorbeleid op na: op goede doelen na in principe niets. De producten die zij produceren, aluminium kozijnen en vliesgevels, heeft niet direct een link met topsport dus die ligt ergens anders. Nadat ik mijn project persoonlijk aan de eigenaar mocht voorleggen werd snel duidelijk dat mijn beleid en visie goed aansloten bij die van het bedrijf. En dat is niet zomaar een standaard verkooppraatje, de wijze waarop Intal bedrijf voert is een op een vergelijkbaar met topsport. Ze zijn letterlijk dag in dag uit bezig met verbeteren en niet bang om de vinger op pijnpunten te leggen. Deze boodschap draagt Intal dan ook graag uit middels mijn project!

 


Na een blessure in 2015 ben ik bij Fysio Langedijk terecht gekomen voor begeleiding van de revalidatie van mijn been. Zij ondersteunden ook regiogenoot Bram Rood al en na het herstel van mijn blessure zijn zij mij blijven ondersteunen. Ik kan er inmiddels het jaar rond bijna wekelijks terecht en zij zorgen er, samen met mijn osteopaat, voor dat mijn lichaam de constante belasting van veel wedstrijden en races aan kan.

 

 


Na een periode van overtraining in 2015 heb ik de werkzame effecten van Osteopathie ontdekt bij Adinda Helsen. Osteopathie en fysiotherapie ondersteunen elkaar perfect in het fit houden van mijn lichaam. Osteopathie gaat daarbij verder dan het onderstel (spieren/pezen en je skelet) maar kijkt ook naar je organen en hoe die onderling samenwerken. Het herstel van zware trainingsperiodes of wedstrijden verloopt met behulp van deze behandelingen veel sneller, cruciaal voor iedere topsporter dus!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]