Terugblik Seizoen 2013

2013 is een jaar met grote ups en diepe downs geweest. De opstart bij de ploeg die ik voor afgelopen jaar had gekozen verliep bij mij moeizaam en dat heeft me de eerste helft van het seizoen gekost.

Daar heb ik gelukkig wel erg veel van geleerd, na juni heb ik de teugels aangetrokken en begon het harde werk zichzelf uit te betalen. Ik deed ineens weer voorin mee met de grote internationale koersen en maakte kans op de nederlandse titel XCO bij de beloftes. Dat kon ik door materiaalpech helaas niet waar maken, maar na het verwerken van de teleurstelling had ik mijn zinnen al snel gezet op het NK marathon.

Het einde van het seizoen verliep fantastisch en halverwege oktober had ik eindelijk die trui in de pocket. De moeizame start was vergeten, het seizoen goed gemaakt en ik ging met vertrouwen de winter in!

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]