Transfer naar het MPL-Specialized mountainbiketeam

Eindelijk mag het hoge woord eruit: met ingang van 1 januari 2014 zal ik uitkomen voor het Apeldoornse MPL-Specialized mountainbiketeam.

Heuglijk nieuws na een jaar dat een aantal mindere momenten heeft gekend maar bovenal een paar hele grote hoogtepunten. De visie die ik heb,  strookte niet met die van het management bij mijn huidige ploeg en dat was voor mij de reden om gebruik te maken van deze nieuwe kans die mij wordt gegeven.

Het contract is getekend, de eerste gesprekken zijn geweest en het totaalpakket ziet er echt heel goed uit. Ik ben er van overtuigd dat ik volgend jaar de sterk stijgende lijn die ik aan het eind van afgelopen seizoen heb laten zien kan voortzetten. Afgelopen jaar ben ik niet alleen fysiek maar ook op mentaal vlak erg sterk gegroeid en daar ben ik de begeleiding bij Feenstra-Felt erg dankbaar.

Ondanks die sterke groei is het nu wel tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn mountainbike-carrière en die ga ik met heel veel zin tegemoet!

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]