Oprichting stichting

Vandaag heb ik een grote stap gezet in de professionalisering van mijn sportcarrière met het ondertekenen van de oprichtingsakte van Stichting Topsport de Nijs. De stichting heb ik opgericht om de diensten en middelen van de sponsoren die zich aansluiten bij mijn 3-jarenplan in onder te brengen. Vanuit deze stichting zal ik mijn activiteiten in de sport gaan ondersteunen en het is een van de belangrijkste steunpilaren van het plan dat voor het einde van dit jaar gelanceerd gaat worden. Via een dergelijke rechtspersoon is het wettelijk verplicht om een financiële verantwoording af te leggen, hiermee weten de ondersteunende partijen precies waar ze aan toe zijn. Dankzij Wijnbeld Netwerk Notarissen is het voor mij mogelijk om op een professionele manier te werk te gaan en de vertrouwensband met nieuwe en bestaande sponsoren op te bouwen en te verbeteren!

Het plan is inmiddels in een vergevorderd stadium en zal zoals ik hierboven al heb geschreven voor het einde van het jaar gelanceerd worden. Ik kan echt niet wachten om dat te doen en heb heel veel zin om de komende 3 jaar op deze manier te werk te gaan. Het geeft veel verantwoordelijkheid maar nog veel belangrijker: ongekend veel vrijheid. De partijen die zich inmiddels hebben aangesloten en de reacties die ik heb mogen krijgen geven me echt een ontzettend goed gevoel. Houd mijn nieuwskanalen de komende weken in de gaten, het duurt niet lang meer!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]