Ook SRAM sluit aan als materiaalsponsor

Met deze teaser op mijn atletenpagina liet ik al zien dat er spannend nieuws in de pijplijn was maar nu mag ik dat ook officieel presenteren. Na het samenstellen van mijn wensenlijst voor het materiaal van komend jaar ben ik door mijn hoofd materiaalsponsor AGU in contact gebracht met SRAM. Het materiaal van deze grote onderdelenfabrikant stond al voor alle drie de fietsen op de wensenlijst en via het importeurschap dat AGU voert voor SRAM kregen zij lucht van het project. Ik ben dan ook trots om te melden dat ik via deze route opnieuw een cruciale partner aan het project heb weten te verbinden.

Verdere introductie van dit bedrijf lijkt mij overbodig, met SRAM als partner ben ik niet alleen verzekerd van de beste groepsets maar ook van RockShox voorvorken, Avid remmen, Truvativ afmontage en last but surely not least: Quarq vermogensmeters voor al mijn fietsen. Bovendien verzorgt SRAM voor mij de technische support bij de World-Cups en andere grote races waar ze aanwezig zijn met de servicetruck, hiermee nemen ze mij een grote zorg uit handen.  De eerste fiets is al opgebouwd en de oplettende lezer heeft vast gezien dat ik hier afgelopen weekend al op heb gereden. Check hier het album op facebook met een fotoreportage en een speclist van de bike.


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]