Peter's Autoservice co-hoofdsponsor

Nu ik dit jaar het heft weer meer in eigen handen heb en vaker op eigen gelegenheid naar de wedstrijden reis krijg ik ineens weer duidelijk te zien wat voor een schrikbarend percentage van mijn budget opgeslokt wordt door reizen en kosten die verbonden zijn aan de auto. Om ook ruimte te houden voor andere investeringen heb ik initiatief genomen en contact opgenomen met de garage waar ik zelf al klant ben met mijn eigen auto.

Peter’s autoservice is in de regio al jaren een gevestigde naam, tot 2008 in handen van Willem Dekker als autobedrijf Dekker en na de overname door de huidige eigenaar Peter Dekker als Peter’s autoservice. Zonder merkgebonden te zijn focussen ze zich op de verkoop en allround dienstverlening aan alle auto's tegen een zeer scherp tarief. Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat de service, prijzen en het advies eerlijk zijn.

Eigenaar Peter was direct enthousiast nadat ik hem benaderde en heeft zelf ook affiniteit met de mountainbikesport daar hij die zelf beoefent. Dat gecombineerd met het feit dat ik al klant ben bij zijn bedrijf maakte dat de klik er direct was en na een prettig overleg vorige week is vandaag de krabbel onder het contract gezet. Met een uitgebreid pakket van tegemoetkomingen op het vlak van reis- en onderhoudskosten profileert hij zich samen met Bouwbedrijf M.J. de Nijs en zonen bv. direct als co-hoofdsponsor binnen mijn groep met persoonlijke sponsoren. In eerste instantie voor de resterende duur van 2014 maar met de intentie om de samenwerking de komende jaren verder uit te bouwen. Daar ben ik natuurlijk supertrots op en dankzij de groep sponsoren die zich inmiddels hebben aangesloten kan ik dit jaar een flinke stap zetten!

Neem hier een kijkje op de website om te zien wat deze garage in zijn mars heeft!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]