Pauzering studie

Geen verslag van Castricum gisteren maar wel ander spannend nieuws met betrekking tot het fietsen.

Vandaag heb ik een gesprek gehad met de studentendecaan van de vestiging INHolland Alkmaar over de voortzetting van mijn opleiding.  Afgelopen vrijdag heb ik mijn stage afgerond en omdat ik er in combinatie met het sporten aanzienlijk langer over deed om de stage af te ronden kom ik nu klem te zitten met mijn instroom in de rest van het jaar.

Het voortzetten van mijn studie is even geen optie omdat ik een aantal belangrijke vakken mis loop. Samen met mijn studie-loopbaan begeleider, mijn stagebegeleider op school en het bedrijf en mijn studentendecaan heb ik nagedacht over oplossingen. Uit deze besprekingen is unaniem voortgekomen dat de beste oplossing voor deze situatie is om mijn studie te pauzeren tot volgend jaar februari. Ik zal dan weer instromen op mijn opleiding om verder te gaan waar ik gebleven ben.

Sinds vandaag sta ik in vaste dienst van de Vezet, het bedrijf waar ik de komende 11 maanden ga werken. Dit zal een leerzaam traject worden waarin ik even niet deelneem aan mijn opleiding maar toch vakgerelateerde kennis opdoe. Vanuit het bedrijf wordt er ontzettend goed meegedacht over mijn sportcarrière en ik zal de komende maanden op 0-uren basis werken.

Hier ben ik het bedrijf uiteraard ontzettend dankbaar voor dus neem eens een kijkje op de site om te zien in wat voor omgeving ik mag werken: www.vezet.nl

Zo kan ik alle tijd in het fietsen steken en dit jaar proberen een grote stap te zetten. Bij mijn huidige team, het Feenstra-Felt p/b Kenda team, wordt ik ontzettend goed begeleid en gefaciliteerd. Hieraan kan het niet meer liggen en ik ben dus erg benieuwd wat ik komend seizoen kan presteren. Het seizoen begint komend weekend met de paaswedstrijd in Nieuwkuijk, ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Houd mijn vorderingen in de gaten via mijn atletenpagina, twitter of uiteraard deze site!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]