Nieuwe regionale partners

 

Gestaag blijft het project professionaliseren en dat is een goede zaak nu het seizoen snel nadert. Zoals de volgers van mijn sociale media ongetwijfeld al weten is ook Arie Bleeker Verzekeringen nu sponsor van het project voor tenminste een jaar, met een intentie voor twee extra termijnen. Zij ondersteunen met de vergoeding van mijn autoverzekering, een post die voor mij flink in de papieren loopt omdat ik door mijn leeftijd nog in een hoge verzekeringsklasse val. Naast de financiële vallen nu ook de administratieve zorgen weg, wanneer ik schade of gewoon een vraag heb lossen zij dat vlot voor me op zodat ik er geen omkijken naar heb. Ook voor al mijn financiële kwesties kan ik bij deze one-stop-shop terecht, een groot stuk gemak dus!

 

Naast Arie Bleeker is ook Keurslager ’t Hof van Blankendaal uit Tuitjenhorn voor dezelfde duur aangesloten als sponsor. De eigenaar van deze zaak was een van de deelnemers aan de clinic die ik eind 2014 heb gegeven voor sponsor Peter’s Autoservice. De affiniteit met de sport is er en zijn bedrijfsvoering heeft veel raakvlakken met de wijze waarop ik het aanpak met Stichting Topsport de Nijs. Door zich te onderscheiden met producten en wijze van aanpak zet hij in een relatief lastige tijd toch een hele sterke onderneming neer. Een enthousiaste sponsor als deze is voor mij een waardevolle toevoeging en maakt de basis van het project opnieuw een stuk stabieler!

 

Intal is de 3e nieuwe regionale partner die zich met een intentie voor 3 jaar heeft verbonden aan het project. Deze fabrikant van aluminium kozijnen en vliesgevelsystemen, die wereldwijd opereert, onthoudt zich in principe van sportsponsoring. Het stuk maatschappelijk verantwoord ondernemen word door Intal vooral ingevuld met een milieuvriendelijke en efficiënte productie en ondersteuning van het ‘’ondernemers voor ondernemers’’ programma van Oxfam Novib waarmee mensen in ontwikkelingslanden een microkrediet kunnen ontvangen. De basis waarop ik mijn plan heb opgezet had echter voldoende aanknopingspunten voor de eigenaar en paste goed binnen het DNA van het bedrijf. Het steunen van de durver is een belangrijke waarde voor Intal en kort na het eerste gesprek kreeg ik goed nieuws. Intal is gevestigd in Opmeer en maakt daar, in combinatie met de andere partners, nogmaals duidelijk dat er regionaal een goed draagvlak is voor sponsoring!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]