Nieuwe ploeg voor 2013!

Ik beloof het inmiddels al een paar maanden, maar hier is de update waar ik het al zo lang over heb! Met veel trots mag ik aan jullie aankondigen dat ik volgend jaar voor het Feenstra-Felt powered by Kenda team mag uitkomen. Ik heb inmiddels al een paar maanden zekerheid en dat heeft me met de start van de voorbereidingen voor komend seizoen al heel erg goed gedaan. Waar ik vorig jaar tot in december onzeker was over wat ik in 2012 zou gaan doen was het nu al heel vroeg rond en dat geeft mij weer een enorme motivatieboost om mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Zoals op de afbeelding te zien is en de naam al laat doorschemeren zijn de hoofdsponsoren Feenstra warmte totaal zorgFelt en Kenda. Het van origine Amerikaanse fietsenmerk Felt zal de frames voor het nieuwe jaar gaan verzorgen, het is echt ontzettend mooi materiaal en ik ben trots dat zo’n merk mijn nieuwe ploeg wil ondersteunen. Ook Kenda is een merk dat zich heeft gevestigd aan de andere kant van de oceaan. Zij zullen ons in het nieuwe jaar voorzien van het beste materiaal dat er op bandengebied beschikbaar is.

Met zulke grote sponsoren achter mij kan het aan het materiaal en de motivatie in ieder geval niet meer liggen dus ik ben heel erg benieuwd wat het nieuwe seizoen mij gaat brengen. Het trainen verloopt inmiddels weer soepel na het verhelpen van een knieblessure die ik in Duitsland had opgelopen door een val.  Door goed te luisteren naar mijn lijf en met behulp van sponsor TopFysio sportrevalidatie en fysiotherapie was het probleem snel verholpen en kan ik met een gerust hart doorgaan met het verbeteren van mijn fysique. Aankomende vrijdag vertrekken we (Roy Beukers, Thijs Zuurbier, trainer Rob Barel en ik) voor een week op trainingsstage naar de zon in Spanje. We zullen daar een week vertoeven in Calpe, een perfect trainingsgebied waar ik me een week kan gaan focussen op trainen en rusten. Ik kijk er in ieder geval ontzettend naar vooruit!

Ondertussen loopt er nog een ander sponsorproject op persoonlijke basis voor mijn auto. Zodra ik hier meer over weet wordt dit uiteraard ook bekendgemaakt.

Hier kunt u de sites van de hoofdsponsoren vinden:

www.feltbicycles.com
www.feenstra.com
www.kendatires.com
www.feenstrabiketeam.com

En uiteraard kunt u mij volgen op de onderstaande media:

www.twitter.com/robbertdenijs
www.facebook.com/MTBRobbert


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]