Free D-Sign verzorgt bestickering auto

Nadat ik afgelopen weekend mijn nieuwe auto in ontvangst heb genomen bij Peter’s Autoservice was het voor mij belangrijk dat de sponsoren die betrokken zijn bij dit project hiervoor iets terugkrijgen. Een plaats op de auto is dan het eerste wat in gedachten komt dus ben ik op zoek gegaan naar een partner die dit voor mij wilde verzorgen.

Een belangrijke voorwaarde daarin voor mij is dat, in het kader van lokale sponsoring, de partner uit de buurt komt. In Free D-Sign heb ik daarin een hele sterke gevonden. Zij komen bij mij uit het dorp en waren gelijk enthousiast bij het idee, wat de bespreking altijd een stuk gemakkelijker maakt! Ze zullen voor mij in ieder geval de bestickering op waarschijnlijk zeer korte termijn (voor het NK) verzorgen, waar ik ze ontzettend dankbaar voor ben.

Naast het bestickeren van auto’s heeft dit bedrijf nog veel meer in huis, zoals het bedrukken van uw bedrijfskleding, borden/spandoeken en normaal drukwerk. Dit is echter nog lang niet alles dus neem eens een kijkje op de website of Facebook pagina om te zien wat zij op grafisch gebied voor particulieren en bedrijven kunnen betekenen!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]