3 jarige overeenkomst met bouwbedrijf M.J. de Nijs b.v.

Met de start van het mountainbikeseizoen op 23 maart in aantocht worden de laatste voorbereidingen getroffen op fysiek en mentaal vlak maar ook de sponsorportefeuille probeer ik weer rond te breien. Met trots kan ik jullie vertellen dat ik vandaag met Bouwbedrijf M.J. de Nijs en zonen b.v. (geen familie) een driejarige overeenkomst heb gesloten om mij financieel een steun in de rug te geven.

Het bedrijf met de roots, net als ik, in Warmenhuizen bestaat inmiddels ruim 90 jaar en is een van de grotere firma’s op het gebied van nieuwbouw en renovatie in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Ze specialiseren zich in complexe projecten op het gebied van binnenstedelijke bouw op locaties met weinig bewegingsruimte. Lees hier meer over de kennis en ervaring die het bedrijf in huis heeft of like de facebookpagina!

Met de steun die zij mij de komende jaren bieden hoop ik het verschil met de top te kunnen verkleinen en mijn droom om de sport professioneel te beoefenen te verwezenlijken.

Dit is in ieder geval een flinke boost voor de start van het seizoen!

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]