Ook Bouriciuslaan Tandprothetiek schaart zich bij sponsors

Na het heuglijke nieuws van afgelopen dinsdag betreffende de sponsoring voor komend jaar heb ik op hetzelfde vlak opnieuw goed nieuws. Bouriciuslaan Tandprothetiek schaart zich dit jaar ook bij de club van bedrijven die mij steunt.

Bouriciuslaan bestaat sinds het jaar 2000 en is destijds opgericht door een zestal tandartsen die hun krachten wilden bundelden. Inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met zeventien (!) behandelruimtes en tien tandartsen zijn ze een van de toonaangevende praktijken in het land. Ikzelf word gesponsord door de tandprotheticus aldaar, die specialiseert zich in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprothetiek. Lees op www.bouriciuslaan.nl meer over wat de praktijk als geheel in huis heeft.

Met het aansluiten van Bouriciuslaan begint de groep sponsoren mooie vormen aan te nemen en creëer ik voor mezelf een stuk ademruimte die van belang is voor goede prestaties! Ik hoop jullie binnenkort nog meer goed nieuws te kunnen brengen op het gebied van sponsoring dus houdt de site in de gaten. Mocht u zelf een bedrijf hebben en interesse hebben om mij te ondersteunen in ruil voor een interessant pakket met tegenprestaties kunt u mij via deze link een mailtje sturen.

LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]