Bijzondere werkgever

Nadat ik inmiddels ruim 2 jaar werkzaam ben geweest op de Technische Dienst bij de  Koninklijke Vezet B.V. heb ik de overeenkomst met mijn werkgever op een bijzondere manier mogen vernieuwen.
Eind vorig jaar, bij het maken van mijn plannen, ben ik uiteraard ook bij Vezet te rade gegaan om te vragen wat voor rol zij als werkgever eventueel wilden spelen in mijn plannen. Samen met mijn leidinggevende, de HR-manager en de algemeen directeur heb ik in een aantal vergaderingen een situatie uitgewerkt die voor zowel Vezet als voor mij van toegevoegde waarde is. 

Vezet heeft mij een overeenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden die per 1 april in is gegaan. Mijn werkweek is van 25 uur ingekort naar gemiddeld 10. Dit betekent dat ik per week gemiddeld 2x5 uur aan het werk ben op momenten dat het mij uitkomt en die ik zelf mag aangeven. Mocht ik de 10 uur niet halen kan ik dit op een later moment inhalen, als ik over 52 weken maar aan de minimumeis voldoe. Daarnaast is mijn takenpakket nogal veranderd, waar ik voorheen vliegende keep was voor verschillende veelal administratieve en werkvoorbereidende taken doe ik nu alleen nog maar assetmanagement en systeembeheer. Dit heeft nog steeds een technische achtergrond en met het implementatietraject van een groot asset managementpakket geeft het mij voldoende uitdaging om het ook interessant te houden.

Dit aanbod is zeker in deze tijd ontzettend bijzonder, dat dit stuk maatschappelijke en sociale zekerheid gesponsord wordt is niet alleen nu maar ook na mijn topsportcarrière ontzettend fijn om te hebben. Bovendien heeft het de afgelopen weken al flink bijgedragen aan mijn herstel omdat ik het simpelweg minder druk heb. Het creëeren van extra rust in mijn weekschema was een belangrijk doel in mijn plannen, dat is op deze manier heel goed gelukt en ik hoop dan ook dat het zijn vruchten gaat afwerpen!


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]