Bakkerij van der Ploeg zorgt voor gezonde voeding

Wederom een spannend nieuwtje, nog even vlak voordat ik vertrek naar de World-Cups van Tsjechië en Albstadt en hopelijk het EK welke aansluitend word verreden. Bakkerij Peter van der Ploeg uit Callantsoog heeft zich vandaag aangesloten bij de groep met sponsoren en zal mij gaan ondersteunen met onder andere broodpakketten. Gezonde en hoogwaardige voeding is een belangrijk onderdeel in het tunen van het lichaam om optimaal te presteren en Peter heeft een lijn met producten die daar perfect op aansluiten.

Op het moment dat de sponsoring ter sprake kwam, is hij aan de slag gegaan om een nieuw brood te ontwikkelen met haver. Dit is een zeer vezelrijk brood geworden met een grote hoeveelheid langzame koolhydraten die perfect zijn voor duurinspanningen. Momenteel is er een grote trend gaande binnen de consumentenmarkt met de bewustwording van gezond voedsel en Peter speelt daar door dit soort producten te ontwikkelen perfect op in.

Voor de komende wedstrijden heeft hij alvast het broodpakket op de foto geschonken zodat ik vooral tijdens het reizen en de eerste dagen op locatie zo gezond mogelijk kan blijven eten. Gedurende de eerste dagen kan ik dan op mijn gemak uitzoeken wat voor lokale producten binnen mijn voeding passen en zo overschakelen  voor de komende 1-2 weken.

Ik ben uiteraard ontzettend trots dat opnieuw een gerenommeerde lokale ondernemer zich bereid toont om mij te ondersteunen en als de topprestaties komen is dat voor het publiek het ultieme bewijs dat Peter eerlijke, gezonde en natuurlijke producten levert zonder E-nummers en conserveermiddelen. Check hier de facebook-pagina van de bakkerij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]