Matong nieuwe kledingsponsor

Met ingang van 1 januari 2017 is Matong Sportswear aangesloten als kleding- en financieel partner van mijn project. Na 2 jaar op een prettige manier samen te hebben gewerkt met AGU scheiden onze wegen en neem ik een nieuwe afslag met Matong. In eerste instantie zullen we een 1 jarige verbintenis aangaan, met de intentie dit in de toekomst te continueren.

Ik ben erg trots dit aan te kunnen kondigen en verheug me er op om samen met Matong aan mijn teamkleding en productontwikkeling te gaan werken. De kleding is volgend jaar ook weer te krijgen voor fans en sponsoren, de kleurstelling en het ontwerp blijven in de basis hetzelfde met een nieuw vleugje Matong er overheen.

De samenwerking heeft voor mij bovendien ook een erg persoonlijk tintje, daar de eigenaar mijn oud trainer is en we altijd al goed overweg hebben gekund. Dat we vroeger als trainer en pupil te werk gingen en nu als atleet en sponsor vind ik best bijzonder. Binnenkort volgt er nog meer nieuws over een paar grote wijzigingen binnen de groep aangesloten sponsoren dus houd mijn sociale media en website in de gaten!

 


LAATSTE NIEUWS

De nieuwe Schwalbe Racing Ralph/Racing Ray: Als een van de eersten mocht ik dit nieuwe dynamische duo onderwerpen aan een duurtest. Dat viel zeker niet tegen, lees snel mijn bevindingen over mijn nieuwe weapon of choice!

  [ lees verder ]